Re: At any rate I took the issue to Xavier after hinting in
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">
whether he maintains silence for awhile to give the appearance of real thought to the complaints but comes back with no personnel changes , well , is not the first time
</div></div> so is not about policy or practice..is about personnel?
isnt it all intertwined....the policy dat the personnel (wen dem deh bout) eida practise r mispractise ( is dere such a wud)...
dere was a time Mods generated interest in dem space...wid di level of tinking dat dose who deh bout show, ongle Dear John would be flooded wid topics...some no even boddda show dem face unless is sinting weh interest dem dem need fi post and use di site as dem platform
it is the blatant [censored] whe gwane wid approval and a wink dat sticks in MY craw and u done know seh mi chat bout anyting...mi juss complain to di city counsel seh di snow pon mi street was out of hand n y dem neva shovel it wen dem shovel di parallel one...couldit be dat a memba live pon di shovel one ...nex day mi snow shovel....mi juss sen letta an pictures to Lionbrand seh wile knitting wid three stands at once mi notice dat two a dem finish before di odda one...wat up wid dat since dem yarn suppoese to be equal in weight hence length...mi get email today dat mi replacement on di way
mi seh dis fi seh dat mi joke nuff but sometings mi tek serious n mi was serious in showing X wat i took to be a personal vendatta boardstyle
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">
whether he maintains silence for awhile to give the appearance of real thought to the complaints but comes back with no personnel changes , well , is not the first time
</div></div> so is not about policy or practice..is about personnel?
isnt it all intertwined....the policy dat the personnel (wen dem deh bout) eida practise r mispractise ( is dere such a wud)...
dere was a time Mods generated interest in dem space...wid di level of tinking dat dose who deh bout show, ongle Dear John would be flooded wid topics...some no even boddda show dem face unless is sinting weh interest dem dem need fi post and use di site as dem platform
it is the blatant [censored] whe gwane wid approval and a wink dat sticks in MY craw and u done know seh mi chat bout anyting...mi juss complain to di city counsel seh di snow pon mi street was out of hand n y dem neva shovel it wen dem shovel di parallel one...couldit be dat a memba live pon di shovel one ...nex day mi snow shovel....mi juss sen letta an pictures to Lionbrand seh wile knitting wid three stands at once mi notice dat two a dem finish before di odda one...wat up wid dat since dem yarn suppoese to be equal in weight hence length...mi get email today dat mi replacement on di way
mi seh dis fi seh dat mi joke nuff but sometings mi tek serious n mi was serious in showing X wat i took to be a personal vendatta boardstyle
u infer it on others so u u so special in being excluded from a behaviour u recognise so easily