Re: Portia Simpson Miller - What next?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: remo</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: remo</div><div class="ubbcode-body">Unlike you I am neither PNP or JLP I want the best for Jamaica
She did such a poor job during the debate it might have swung the election to the JLP..
Although labourites like you went home to vote in droves illegally I suppose </div></div>
fi a supposed middle a di road smaddy, dis statement sound like a real comrade fi true...one weh disapint bad too...dont...but mi feel it fi u still....WE labourites been feeling dat way fi awhile now....aldoh mi haffi admit seh if mi did deh a yaad an able fi enumerate an mi was voting, mi wudda haffi vote fi mi fellow alum Maxine....wonda how all dem labourites manage fi stay a foreign and enumerate etc wid such precision while some whe live a yaad neva find dem name pon di rolls...u muss tell we whe u know so next time both off an on di island get een pon it....comrade, mek di I buy u a Heinekin [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70459-hugs.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/proud_jamaica.gif[/img] </div></div>
Just one heinekin?AT LEAST YUH DRINK DI RITE BEER,Mi na go turn down a beer .....But reely mi never vote a jamaica yet
an mi nat in the middle of the road eida mi inna di ditch [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
truth be told is red stripe mi ha a di yaad but mi wudda buy u di green juss fi be in di spirit of di post election euphoria... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif[/img]
mi ongle vote one parochial an mi vote labour while mi fada vote pnp cause di councillor was a close family fren an di labourite was mi boo weh mi fada neva know bout...an still no know bout since mi neva tell him an him dead so him naw read dis...an my fada was a labourite since him an Florizel cuss an fall out in di 50s if u lissen to him story [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/proud_jamaica.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: remo</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: remo</div><div class="ubbcode-body">Unlike you I am neither PNP or JLP I want the best for Jamaica
She did such a poor job during the debate it might have swung the election to the JLP..
Although labourites like you went home to vote in droves illegally I suppose </div></div>
fi a supposed middle a di road smaddy, dis statement sound like a real comrade fi true...one weh disapint bad too...dont...but mi feel it fi u still....WE labourites been feeling dat way fi awhile now....aldoh mi haffi admit seh if mi did deh a yaad an able fi enumerate an mi was voting, mi wudda haffi vote fi mi fellow alum Maxine....wonda how all dem labourites manage fi stay a foreign and enumerate etc wid such precision while some whe live a yaad neva find dem name pon di rolls...u muss tell we whe u know so next time both off an on di island get een pon it....comrade, mek di I buy u a Heinekin [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70459-hugs.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/proud_jamaica.gif[/img] </div></div>
Just one heinekin?AT LEAST YUH DRINK DI RITE BEER,Mi na go turn down a beer .....But reely mi never vote a jamaica yet
an mi nat in the middle of the road eida mi inna di ditch [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
truth be told is red stripe mi ha a di yaad but mi wudda buy u di green juss fi be in di spirit of di post election euphoria... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif[/img]
mi ongle vote one parochial an mi vote labour while mi fada vote pnp cause di councillor was a close family fren an di labourite was mi boo weh mi fada neva know bout...an still no know bout since mi neva tell him an him dead so him naw read dis...an my fada was a labourite since him an Florizel cuss an fall out in di 50s if u lissen to him story [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/proud_jamaica.gif[/img]