Re: Does hennywan know hiff yuh haff tuh bi logged in
Awrite, awrite...di sinting did download but I didn't finish the installation..
I was also able to find my old downloads..
all intact :
hew::..get the fax and printer to work agen..
for mi did juss agguh go hout fi buy wan nexx wan...[aldoa dat noh ha nutt'n fi du wid u tube//]and of course as mi seh...mi downloaded the link in totality and *I* can download [AGEN] from You/Utube.
Thank you Dahjah....and for TG's link, ie did look like dem wanted to tek ovah mi machine, and mi git nervous[jus stuck an wouldn't respond to nutt'n]...but all is now happy an good....dass rite, all is happy..
Awrite, awrite...di sinting did download but I didn't finish the installation..
I was also able to find my old downloads..
all intact :
hew::..get the fax and printer to work agen..
for mi did juss agguh go hout fi buy wan nexx wan...[aldoa dat noh ha nutt'n fi du wid u tube//]and of course as mi seh...mi downloaded the link in totality and *I* can download [AGEN] from You/Utube.
Thank you Dahjah....and for TG's link, ie did look like dem wanted to tek ovah mi machine, and mi git nervous[jus stuck an wouldn't respond to nutt'n]...but all is now happy an good....dass rite, all is happy..