i have onstar and i use it so much - and i can send directions to it and use that route - worth every dime - if i don't know where i'm going - i push the button - even if it's only 5 miles down the road
i have one on my iphone too - but dyam if i can see it
I have a Navigon, it kills de garmin and obliterates de tommy boy.
De bess one outdeh so far though is a garmin, you speak to it and never haffee touch it fi program, yuh jus tell it weh fi guh an it mek yuh kno
As fi de Navigon, it has virtual reality, when yuh coming to a turn off pan a hwy it shows how de rd look wid signs and everyting wid arrows showing de path yuh fi tek.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: haki</div><div class="ubbcode-body">The Source have Garmin fi $124 on Sale ... till 23 June ..tideh!!!
I bought mine fi $178.00 great buy ..
if yu did tek di time fi fine out, it shows on di website dat it can be mailed to her after she order it online ... and ur own ,she can get it fi $124??
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body">I have a Navigon, it kills de garmin and obliterates de tommy boy.
De bess one outdeh so far though is a garmin, you speak to it and never haffee touch it fi program, yuh jus tell it weh fi guh an it mek yuh kno
As fi de Navigon, it has virtual reality, when yuh coming to a turn off pan a hwy it shows how de rd look wid signs and everyting wid arrows showing de path yuh fi tek.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Fancy</div><div class="ubbcode-body">i use the one on my phone...him name Adam </div></div>
Being able to use it And using it is not the same.
There is nothing like having my Google maps naming the streets as I reach them.
Many have no sign , but google always get If right.
I use it Also to view places before I visit.
The street view is a whole new perspective.
I can view the landmarks prior to getting there.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SandiF</div><div class="ubbcode-body">so a me one ole school?
nobody nuh use regular paper map?
wey unnu gwine do if the Garmin kunk out? </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SandiF</div><div class="ubbcode-body">so a me one ole school?
nobody nuh use regular paper map?
wey unnu gwine do if the Garmin kunk out? </div></div>
Mi always hav di paypa map inna di cyar. Som places like downtown Chicago can drive di GPS crazy, wid di tall buildings and tree-lined streets (trees close tuh di curb an hang over).
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: J kid</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Fancy</div><div class="ubbcode-body">i use the one on my phone...him name Adam </div></div>
Guess, dat mean sey, yuh tink sey yuh ah Eve? </div></div>
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.