Re: Funny Car Stories
Di white car mi did have (same one mi wreck later - see old cars thread) had a small problem. Gas gauge nuh wuk. Mi seh a small problem caw mi have a system.
1. You fill up the car - always and reset the Trip to zero.
2. You drive x-amount a miles you know you have before you
need to full up again.
So mi modda borra di car one day and instead a full up di car she only put in $5, but as per the procedure, she reset the trip to 0.
Next ting yuh know mi de pon route 1 in Jersey (we we just move from NYC) an di cyaar run outta petrol! But wait! Mi still have 200 miles fi run before fuel done.
Now Route 1 have a fair amount of businesses on it, but this section have nothing! Luckily I had a red fuel canister fi go capture some petrol in.
But this is Jersey, and as Jkid already tried nobody nuh go stop fi nobody. Even a likkle yute wid a red canister weh obviously need a lift to the gas station.
Worse still it started to rain an a soso t-shirt mi did a wear. Cho. So mi walk bout a mile til mi find a hotel an beg a concierge gi mi a ride to the gas station and back. Afta dat mi modda nuh use di car again.
Di white car mi did have (same one mi wreck later - see old cars thread) had a small problem. Gas gauge nuh wuk. Mi seh a small problem caw mi have a system.

1. You fill up the car - always and reset the Trip to zero.
2. You drive x-amount a miles you know you have before you
need to full up again.
So mi modda borra di car one day and instead a full up di car she only put in $5, but as per the procedure, she reset the trip to 0.
Next ting yuh know mi de pon route 1 in Jersey (we we just move from NYC) an di cyaar run outta petrol! But wait! Mi still have 200 miles fi run before fuel done.

Now Route 1 have a fair amount of businesses on it, but this section have nothing! Luckily I had a red fuel canister fi go capture some petrol in.
But this is Jersey, and as Jkid already tried nobody nuh go stop fi nobody. Even a likkle yute wid a red canister weh obviously need a lift to the gas station.

Worse still it started to rain an a soso t-shirt mi did a wear. Cho. So mi walk bout a mile til mi find a hotel an beg a concierge gi mi a ride to the gas station and back. Afta dat mi modda nuh use di car again.

By village I mean 4 huts and 2 sleeping policeman on a road that don't get no traffic but wi!