Re: Cracked Windshield glass
Anty Cntry I have had to replace my windshield pon de truck at least 3 times... each time mi use de insurance company an my premium never went up... granted is nat a Bimma truck... but still - I was with State Farm Insurance at that time an dem nevva gi mi nuh worries
Now I am with Amica and they are a good company also... I would threaten fe lef dem if dem raise u premium - but get some quotes from other ins cos fuss.
good luck
Anty Cntry I have had to replace my windshield pon de truck at least 3 times... each time mi use de insurance company an my premium never went up... granted is nat a Bimma truck... but still - I was with State Farm Insurance at that time an dem nevva gi mi nuh worries
Now I am with Amica and they are a good company also... I would threaten fe lef dem if dem raise u premium - but get some quotes from other ins cos fuss.
good luck
so me no tink dem business bout cure time, as long as dem come out and can charge the ins comp dats all dem business bout~~