Re: Cable/Satellite Alternatives for Canadians
Mi ah contemplate suppen like dis!
That looks neat, a wonder if dem would lowe it inna de new development ya
How does it know weh fi turn to find de stations?
When I had de big C-Band dish you had to turn it to each direction and scan and lock een suh it would kno weh fi guh.
Price is right too
Bing <span style="font-weight: bold">homemade digital attenna</span> Some interesting designs out there and for less than 10 bucks since it using parts most of us already have.
So curious what the Hulu website sey when you try access from Canada? I would have thought that since CBS and all the major networks in Canada, dem would allow the programs to show there too?
any satellite carriers here in Canada
mi just get off di phone wid Shaw n mi tyad a eediat...mi call n tell dem dat some wire no connect right n i need help..i cannot find out wat is wrong...all now all dem deh pon is fi dweet via phone n dem a go charge fi come out...sigh...wat happen to wen u cable naw wuk u call di provider n dem send help..so mi want fi juss switch to a satellite carrier ...is not like Shaw really a show any ting much...so wich satellite provider dem ha in AB
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">Piggybacking Nunya's thread
If I can get Mommy the following channels widout the FiosTv we will be alright
oprah OWN network
Lifetime (for church)
ABC
WNET PBS channel 13
mi end up call verizon ova the weekend and mi renew and get free hbo , cinemax & epix plus mi get a $250 visa card so I guess small compensation