Re: any satellite carriers here in Canada
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">mi just get off di phone wid Shaw n mi tyad a eediat...mi call n tell dem dat some wire no connect right n i need help..i cannot find out wat is wrong...all now all dem deh pon is fi dweet via phone n dem a go charge fi come out...sigh...wat happen to wen u cable naw wuk u call di provider n dem send help..so mi want fi juss switch to a satellite carrier ...is not like Shaw really a show any ting much...so wich satellite provider dem ha in AB </div></div>
Pick yu poison.
Mi just about ready fi cancel DirecTv. Monthly went up $10. Dem willing to upgrade and get me HD with a DVR, but it going to cost me. Ok, no problem there. Den mi tell dem send me the equipment and I'll install it meself. (It tek less than 15 minutes from scratch.) Oh, no, dem can't do that. So when I cancel, I will probably tell them: "oh your reps must think I'm an idiot for wanting to install the dish myself.
"
Right now, the dish is currently setup on a portable tripod. Due to laziness, I haven't tied it down, so anytime it rain with a bit of wind, it gets blown over. It tek less than a minute to re-aim it.
So the amusing part. If I cancel, then use another number, like me google number, I get all sorts of new upgrades fi almost $30 less per month than what the no cancel reps offering. Truly amusing. So now to decide which poison mi want, lol.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">mi just get off di phone wid Shaw n mi tyad a eediat...mi call n tell dem dat some wire no connect right n i need help..i cannot find out wat is wrong...all now all dem deh pon is fi dweet via phone n dem a go charge fi come out...sigh...wat happen to wen u cable naw wuk u call di provider n dem send help..so mi want fi juss switch to a satellite carrier ...is not like Shaw really a show any ting much...so wich satellite provider dem ha in AB </div></div>
Pick yu poison.
Mi just about ready fi cancel DirecTv. Monthly went up $10. Dem willing to upgrade and get me HD with a DVR, but it going to cost me. Ok, no problem there. Den mi tell dem send me the equipment and I'll install it meself. (It tek less than 15 minutes from scratch.) Oh, no, dem can't do that. So when I cancel, I will probably tell them: "oh your reps must think I'm an idiot for wanting to install the dish myself.
"Right now, the dish is currently setup on a portable tripod. Due to laziness, I haven't tied it down, so anytime it rain with a bit of wind, it gets blown over. It tek less than a minute to re-aim it.
So the amusing part. If I cancel, then use another number, like me google number, I get all sorts of new upgrades fi almost $30 less per month than what the no cancel reps offering. Truly amusing. So now to decide which poison mi want, lol.