yu mean on google? den nuh dat me do man, but some a dem want me pay fi di flipping map. one a di site give incorrect infamayshan, caw mi put in my city and a ongle one nummo zip code come up, and it were not mine [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]
di postal service one a idyat ting, a dem fus mi go to, and i cant figga out fiddem system, and census site have one breed a fawt- all now mi yeye dem still twiss up!!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body">
but u haffi pay fi these [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]... </div></div>
mek a seef misarebble peppa site have no use. Mek yu so misarebble wen yaw help ppl miss. i have a good mine nuh even badda look pan yu link, just fi spite yu!!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: tuffstuff</div><div class="ubbcode-body">
oh well. Now, i need a stiff one </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: tuffstuff</div><div class="ubbcode-body">mek a seef misarebble peppa site have no use. Mek yu so misarebble wen yaw help ppl miss. i have a good mine nuh even badda look pan yu link, just fi spite yu!! </div></div>
Said reason why me kiss me teet. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: tuffstuff</div><div class="ubbcode-body">mek a seef misarebble peppa site have no use. Mek yu so misarebble wen yaw help ppl miss. i have a good mine nuh even badda look pan yu link, just fi spite yu!! </div></div>
Said reason why me kiss me teet. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] </div></div>
look deh- same blastid ting- fi yu ppl a sell map same like evrybaddy else!!! mi have a general location zeen. mi a look at a area fram say, your house south to dunga di big road, and den crossway fram di miggle school to ova by walmart. Hummuch zip code m'aguh run gense. a das why mi want a map!!! and dat kissteet one were not it. SO wey wid yu facety self
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: tuffstuff</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: tuffstuff</div><div class="ubbcode-body">mek a seef misarebble peppa site have no use. Mek yu so misarebble wen yaw help ppl miss. i have a good mine nuh even badda look pan yu link, just fi spite yu!! </div></div>
Said reason why me kiss me teet. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] </div></div>
look deh- same blastid ting- fi yu ppl a sell map same like evrybaddy else!!! mi have a general location zeen. mi a look at a area fram say, your house south to dunga di big road, and den crossway fram di miggle school to ova by walmart. Hummuch zip code m'aguh run gense. a das why mi want a map!!! and dat kissteet one were not it. SO wey wid yu facety self </div></div>
Zip code or area code? Cause leff to where yuh deh, one building can have its own zip code. Or di zip code can change every two mile. Tink of the scale of the map, in order to view that kind of detail.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.