Map- anybody know
Re: Map- anybody know
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs. MarieK</div><div class="ubbcode-body">http://zipcodes.addresses.com/zip_code_lookup.php </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img]7/5th of all people do not understand fractions.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Q3210</div><div class="ubbcode-body"> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wavey.gif[/img] Pepper </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/proud_jamaica.gif[/img]7/5th of all people do not understand fractions.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DiamondDave</div><div class="ubbcode-body">http://zip4.usps.com/zip4/welcome.jsp </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img]7/5th of all people do not understand fractions.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DiamondDave</div><div class="ubbcode-body">http://zip4.usps.com/zip4/welcome.jsp </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img]
</div></div>BOAL
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs. MarieK</div><div class="ubbcode-body">http://zipcodes.addresses.com/zip_code_lookup.php </div></div>
jesassaviapilattidme!!! is you or is you not TRYING TO MAD ME!?>!!>>?! yu ney need fi do nutn excep say feh and i would cross ova di rim of the edge of the brim of insaneness. But that site more dan effective- MI REACH!!!!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DiamondDave</div><div class="ubbcode-body">http://zip4.usps.com/zip4/welcome.jsp </div></div>
fear not for that itchy bottom of yours. I will scratch it fa yyu- wid Peppa tonue [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
I think that mite gimmie wah mi need Dymanman!! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">y de hell yuh nuh pik up a phone book. They always have US zip and area codes. Some Canada and Mexico too </div></div>
i done bin lookt into a regula old phone book. a dat mi wenna pickture in my mind. but it only ahve a area code map, and then one whole heap a map fi entertainmnt and general fridgery
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">so tuff...yuh want a map of the US weh have the zip code print out pon it instead a de cities and states?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whatever.gif[/img] </div></div>
I do believe we need to remediate you. Truly and sincerel, and I will gladly cover all associated cost. YU NUH SEE HOW MI HEXPLIN DI SINTING DUNG TO DI MINUTIAE!!!?!!? mi know yu nuh bline or shortsighted so a mus dunce yu dunce [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: tuffstuff</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">so tuff...yuh want a map of the US weh have the zip code print out pon it instead a de cities and states?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whatever.gif[/img] </div></div>
I do believe we need to remediate you. Truly and sincerel, and I will gladly cover all associated cost. YU NUH SEE HOW MI HEXPLIN DI SINTING DUNG TO DI MINUTIAE!!!?!!? mi know yu nuh bline or shortsighted so a mus dunce yu dunce [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] </div></div>
Zee I would not take thot.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]