Re: Shipping toys from england
tictoc when mi going dung ahn have nuff tings fi ship (ie. barrel) mi have smaddy on di oddah end fi receive it, so when mi reach it deh already.
but then mi haffi mek sure mi pack di barrel wid tings fi gi di receiver, fi dem services, plus di tax, plus di local man weh see di barrel on di back ah di truck daht follow you and ah beg you fi likkle wah inna you barrel...aye sah...so mi long time stop di barrel ting.
but try find smaddy on di oddah end fi receive di barrel fi you.
tictoc when mi going dung ahn have nuff tings fi ship (ie. barrel) mi have smaddy on di oddah end fi receive it, so when mi reach it deh already.
but then mi haffi mek sure mi pack di barrel wid tings fi gi di receiver, fi dem services, plus di tax, plus di local man weh see di barrel on di back ah di truck daht follow you and ah beg you fi likkle wah inna you barrel...aye sah...so mi long time stop di barrel ting.
but try find smaddy on di oddah end fi receive di barrel fi you.
evanovitch,I find your whole 2 or 3 rambling posts fairly offensive and rude and your answers are not fit for the question.
I wish to send a barrel of toys from england to jamaica.It is not as easy as it sounds and I am running out of time!Please guide me through the process,I cannot get any easy to understand information anywhere
why is it so difficult?
just get a shipping company to send it