Re: Nothing To Declare line
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: _____</div><div class="ubbcode-body">is always di ooman dem mi kitch problem wid...the men always gi mi bly ...except for the last time wid mi barrel
You know mi always find the pretty gal in a green line to go to and for years nobody nuh trouble me until a couple of months ago.
But from now on mi a look man caw de gyal dem at Manley too outta orda!
So mi ready fi sail thru green line like normal with one 30 pound backback one 30 pound rollaboard and one huge 40 pound duffel bag attached to it (all carried onboard the aircraft
, nothing to check in)
So now you understand that once me get rolling and the momentum of the ting dem weh mi a lugga lugga is inna full effect when the gyal tell mi fi stop mi a haul out brakes and all mi a try fi stop an mi miss the mark by about 10 feet. From that time she a tek set pon mi!
HER: "You bringing any gifts?"
ME: "No mam" (Hoping she nuh bodda check de duffel caw mi carry it fi smaddy an a bare ooman clothes an boot dem inna it
HER: "Let me see your backpack"
So she open it and first thing in it is one of them Apple TV gadgets weh mi buy in Merca and carrying down to weh mi live a farrin fi a bredrin and jus a pass thru Yard with it.
HER: "What is this?!? You're going to Red Line"
ME: [kissteet]
New gyal inna de red line but she and the other one coulda been twin
NEW HER: "Do you have a receipt for this or do you want me to price it?"
Me show her the receipt and tell her seh this not staying in JA so nuh bodda get hexcited.
NEW HER: "You have two options. You pay 80US duty, or you leave the item with us. Then when you depart you can collect the item or get a refund on the duty."
ME: "Well that cyaan work caw mi airline staff a travel standby and mi nuh know when mi a lef out and when mi leave out mi de pon haste mi cyaan bodda come check you inna de customs office."
HER: "Sir me expalin the two options to you"
ME: "Is your supervisor avaialbe?"
She get the man and me tell him same story.
HIM: "Gwaan thru"

So is last time mi a look a pretty gyal at customs (only works at the bank)
From now mi a look a mean man when mi a sail thru green line.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: _____</div><div class="ubbcode-body">is always di ooman dem mi kitch problem wid...the men always gi mi bly ...except for the last time wid mi barrel
</div></div>You know mi always find the pretty gal in a green line to go to and for years nobody nuh trouble me until a couple of months ago.

But from now on mi a look man caw de gyal dem at Manley too outta orda!
So mi ready fi sail thru green line like normal with one 30 pound backback one 30 pound rollaboard and one huge 40 pound duffel bag attached to it (all carried onboard the aircraft
, nothing to check in) So now you understand that once me get rolling and the momentum of the ting dem weh mi a lugga lugga is inna full effect when the gyal tell mi fi stop mi a haul out brakes and all mi a try fi stop an mi miss the mark by about 10 feet. From that time she a tek set pon mi!

HER: "You bringing any gifts?"
ME: "No mam" (Hoping she nuh bodda check de duffel caw mi carry it fi smaddy an a bare ooman clothes an boot dem inna it

HER: "Let me see your backpack"
So she open it and first thing in it is one of them Apple TV gadgets weh mi buy in Merca and carrying down to weh mi live a farrin fi a bredrin and jus a pass thru Yard with it.
HER: "What is this?!? You're going to Red Line"
ME: [kissteet]
New gyal inna de red line but she and the other one coulda been twin
NEW HER: "Do you have a receipt for this or do you want me to price it?"
Me show her the receipt and tell her seh this not staying in JA so nuh bodda get hexcited.
NEW HER: "You have two options. You pay 80US duty, or you leave the item with us. Then when you depart you can collect the item or get a refund on the duty."
ME: "Well that cyaan work caw mi airline staff a travel standby and mi nuh know when mi a lef out and when mi leave out mi de pon haste mi cyaan bodda come check you inna de customs office."
HER: "Sir me expalin the two options to you"
ME: "Is your supervisor avaialbe?"
She get the man and me tell him same story.
HIM: "Gwaan thru"

So is last time mi a look a pretty gyal at customs (only works at the bank)
From now mi a look a mean man when mi a sail thru green line.

jus fi tell oonu wha happen. So did red line green line ting really go so, and on the custom form it say if you don't have unaccompanied bags you can go in the green line, if you have tings over $500 carry yuself to the red line. So mi go to the green line and mi sort a line up by the man cause we all know bout di ooman dem and kakafawt mi hear di man say to the man weh currently up there, open up the case, oonu should a see how mi tek time jim screecy ova to di ooman line weh mi see jus mek 2 people go ahead, so she call me (while di odda man still a dig inna di man dem bags) and mi treat her like police "Good afternoon M'am' 'yes m'am' 'no m'am' she say gwaan!!!