Re: Jamaica ~ The Return
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: grandma2</div><div class="ubbcode-body">yu knoh mi nuh waan mash up mi sistren pose....but, but DWL
(((Peppa))) miss yu girl....(((SistaD))) mi dis dida chat bout yu...(((MNAP))) wat can i say but love all de way yu knoh how aften mi deh a yu yaad all twice a year kissteet bdw dat a (by di way)
a weh yu live
(((ROOTS))) yu is neva far from mi tauts dats why mi have so much grey hair ooman DWL (((DD))) how yu honey yu still cookin how is de missus give har mi love (((Bandanna))) yu still deh bout,good fi yu (((Laurel))) how wonderful of yu miss yu too...the rest of yu mi soon come look fi all a yu, mi dis a wuk out a time seen....
ok (((QK))) dats it girl back to yu post sarry
any way ..
good fe si yuh roun de place ..
how KingmanGrandma ???
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: grandma2</div><div class="ubbcode-body">yu knoh mi nuh waan mash up mi sistren pose....but, but DWL
(((Peppa))) miss yu girl....(((SistaD))) mi dis dida chat bout yu...(((MNAP))) wat can i say but love all de way yu knoh how aften mi deh a yu yaad all twice a year kissteet bdw dat a (by di way)
a weh yu live
(((ROOTS))) yu is neva far from mi tauts dats why mi have so much grey hair ooman DWL (((DD))) how yu honey yu still cookin how is de missus give har mi love (((Bandanna))) yu still deh bout,good fi yu (((Laurel))) how wonderful of yu miss yu too...the rest of yu mi soon come look fi all a yu, mi dis a wuk out a time seen....ok (((QK))) dats it girl back to yu post sarry
any way ..
good fe si yuh roun de place ..
how KingmanGrandma ???
Sinco a man!
but mi believe im cah im ooda mek wan hella ugly ooman.

It got dyam chilly!! I didn't want to get out of the water. Then came the party boat and I knew it was time. 

The ride was so scary I was tense the whole way thru. Wishing it had been daylight so I could have enjoyed the views that at night I was sure were the death of me!!