an mi tek nuff pix dis time a what a gwaan roun de place in relation to construction. From a month ago to now mi si whole heap a progress a gwaan.
As I said inna de lass poas dem nuf infrastructure building a gwaan all bout de island. Anyone who a complain bout wah dem a duh in relation to the build of road is a dyam heedyat. Time was cutdown nuff from one place to another, suh dem ppl jus labba labba, anyhow here goes...
The journey stawted wid mi drive to ft. lauderdale. Nice drive till I reached Ohio [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]
Ok done wid ohio into Kentucky
Georgia
dem love dem eedyat flag doe ee?
As I said inna de lass poas dem nuf infrastructure building a gwaan all bout de island. Anyone who a complain bout wah dem a duh in relation to the build of road is a dyam heedyat. Time was cutdown nuff from one place to another, suh dem ppl jus labba labba, anyhow here goes...
The journey stawted wid mi drive to ft. lauderdale. Nice drive till I reached Ohio [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]

Ok done wid ohio into Kentucky

Georgia

dem love dem eedyat flag doe ee?