Re: Suh mi guh back...
leff kingston now on my way to Highgate St.Mary fi si how de greenhouse a come weh mi cousin a build.
if you look at mi lass report you will see a pic or two a dis same river, there was no work going on dung deh. Dat was a munt a go, but look now, they've made the river smaller for some reason [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
a month a go (again guh look inna de lass report) they only had bout five footings in place. Plans are to build bout 7 of these.
Had fi tawk tuh de werkerz bout dis tuh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img], den mi seh bring de nex bokkle come [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
leff kingston now on my way to Highgate St.Mary fi si how de greenhouse a come weh mi cousin a build.
if you look at mi lass report you will see a pic or two a dis same river, there was no work going on dung deh. Dat was a munt a go, but look now, they've made the river smaller for some reason [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
a month a go (again guh look inna de lass report) they only had bout five footings in place. Plans are to build bout 7 of these.
Had fi tawk tuh de werkerz bout dis tuh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img], den mi seh bring de nex bokkle come [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]