Re: hello I am new here
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BanDanna</div><div class="ubbcode-body">you see it DahJah [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
maybe this person has a real desire to help \o/
all mi seh is what if...
What if dis person is really a de fuss time dem a poas an everybody come dung pan dem dis way. Not one a dem ar unno would like it. Unno wouldan feel a way. Mi kno wah it feel fi be inna place weh mi a de only one, weh mi a de last one picked fe de team, weh dem seh yuh cyaan come een, weh mi is always suspect.
WHAT IF...
What if it was you (not you Bandana) but you (uuno) who a get caught up inna de excitement inna de poas an de slawtah.
Look like some a unno loss control a unnoself. Look like unno nuh membah wah it was like as a yute, now dat unno big an cyan tink fi unnoself.
mi nuh even kno wah mek mi waste time type dem tingya [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BanDanna</div><div class="ubbcode-body">you see it DahJah [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
maybe this person has a real desire to help \o/
all mi seh is what if...
What if dis person is really a de fuss time dem a poas an everybody come dung pan dem dis way. Not one a dem ar unno would like it. Unno wouldan feel a way. Mi kno wah it feel fi be inna place weh mi a de only one, weh mi a de last one picked fe de team, weh dem seh yuh cyaan come een, weh mi is always suspect.
WHAT IF...
What if it was you (not you Bandana) but you (uuno) who a get caught up inna de excitement inna de poas an de slawtah.
Look like some a unno loss control a unnoself. Look like unno nuh membah wah it was like as a yute, now dat unno big an cyan tink fi unnoself.
mi nuh even kno wah mek mi waste time type dem tingya [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]