What a way yuh brite and bole, outta-awdah, an familiah?
In case yuh doan know how dem run tings roun here ... yuh fi come an knack an di door of dis forum, introduce yuhself, (mek sure yuh wipe yuh dutty shoes on di mat before yuh walk up on di ppl dem varandah).
He claim to have discussed with the Webmaster, but it would be more convincing if I got it from the man himself.
Yes I clicked it,using a phone.
Not much to fear when surfing by phone.<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: loops</div><div class="ubbcode-body">did you click his link?
i'm scared to. Go ahead tho...and report back to us.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body">yeh hew, yuh kinda houttahddah enuh
an mi click pan de link tuh </div></div>
mi did a wondah miseelf...tenk gaawd mi noh clink pan di link neidah.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body">a nuh nuttin a jus one survey him a duh </div></div>
yea but wha hiff worms embedded innah it?
Wha mek im noh juss poss ie pan di boad fi all tuh se??
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BiziBubbla</div><div class="ubbcode-body">what's in the link? mi get de PM but mi nuh click nutten </div></div>
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.