oonuh memba a chrissmus time ppl use to come pan tv come send greetins.
mi always use to watch fi seef mi madda or ne a mi farrinahs dem woulda send no greeting
look like dem did too cheap
neways mek we send greetings no
ahem clear choat. mek sure di wig set good
hi my name is vegas from st thomas and i would like to send greetins to:
mi granny
mi grandfada
mi bredda ______ and him GF ______ and dem 3 kids ___,______ and _______
mi breadda _________ and him wife and dem kids _____ and _________
greetings to mass tom
greetings to one teeth ivan
greetings to one foot joe
greetings to.....
mi always use to watch fi seef mi madda or ne a mi farrinahs dem woulda send no greeting
look like dem did too cheap
neways mek we send greetings no

ahem clear choat. mek sure di wig set good

hi my name is vegas from st thomas and i would like to send greetins to:
mi granny
mi grandfada
mi bredda ______ and him GF ______ and dem 3 kids ___,______ and _______
mi breadda _________ and him wife and dem kids _____ and _________
greetings to mass tom
greetings to one teeth ivan
greetings to one foot joe
greetings to.....