straight outa St Ann, Marcus Garvey Secondary, dhen to Kingston, Duff's Bussiness College. Mi Wahn u tell mi weh u deh, an weh u come from. Peace !
I'm in Las Vegas, Nevada; where are you?
Re: I'm in Las Vegas, Nevada; where are you?
Mi dey bout...close to the muddy Mississippi and the St.Louis arch.
From Kingston... big up to di Kingston crew, specially those from whitehall ave, red hills rd, mannings hill way, constant spring way, barbican rd from all access areas...oh and portmore even doh mi neva like it ovah dey.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SandiF</div><div class="ubbcode-body">Mi dey bout...close to the muddy Mississippi and the St.Louis arch.
From Kingston... big up to di Kingston crew, specially those from whitehall ave, red hills rd, mannings hill way, constant spring way, barbican rd from all access areas...oh and portmore even doh mi neva like it ovah dey. </div></div>
hhhmmm wanda if we cousins? laid tracks in all dem areas. Peace!
den cousin a wey yu dey all dis while? Hope di heat a treat you alright inna Las Vegas.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: nattielocks2</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SandiF</div><div class="ubbcode-body">Mi dey bout...close to the muddy Mississippi and the St.Louis arch.
From Kingston... big up to di Kingston crew, specially those from whitehall ave, red hills rd, mannings hill way, constant spring way, barbican rd from all access areas...oh and portmore even doh mi neva like it ovah dey. </div></div>
hhhmmm wanda if we cousins? laid tracks in all dem areas. Peace! </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SandiF</div><div class="ubbcode-body">den cousin a wey yu dey all dis while? Hope di heat a treat you alright inna Las Vegas.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: nattielocks2</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SandiF</div><div class="ubbcode-body">Mi dey bout...close to the muddy Mississippi and the St.Louis arch.
hhhmmm wanda if we cousins? laid tracks in all dem areas. Peace! </div></div> </div></div>
hey cuz, mi haffi com mooh often, heat gone from vegas now cold.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: nattielocks2</div><div class="ubbcode-body">straight outa St Ann, Marcus Garvey Secondary, dhen to Kingston, Duff's Bussiness College. Mi Wahn u tell mi weh u deh, an weh u come from. Peace ! </div></div>
Hey Parish greetings to you in Vegas. I was born behind the Catholic church in St. Ann`s Bay, grew up in Kingston from age the of 5 and now live in St. Catherine or the designated new parish and present muncipality of Portmore.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TanyaZeen</div><div class="ubbcode-body">mi deh right here an mi come fram ova deh soh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] Hail up di Garden Parish idren </div></div>
<span style='font-family: Century Gothic'>I was coming in here to seh de same ting [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] Remind me of one a mi bredren dem - "Yow where u at?" Him always buss out RIGH' Heah!" </span>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SandiF</div><div class="ubbcode-body">Mi dey bout...close to the muddy Mississippi and the St.Louis arch.
<span style='font-family: Century Gothic'>Mi neva know man. I was down there during the summer! </span>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jamaica Miss</div><div class="ubbcode-body">Born and bred in Oregon, USA. Now live in Negril for 6 months until they kick me out. Then return after short visit to Oregon. </div></div>
no need to be kicked out, get to Miami at every 6months, get u paper stamped and get back. Peace
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Q3210</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: nattielocks2</div><div class="ubbcode-body">straight outa St Ann, Marcus Garvey Secondary, dhen to Kingston, Duff's Bussiness College. Mi Wahn u tell mi weh u deh, an weh u come from. Peace ! </div></div>
Hey Parish greetings to you in Vegas. I was born behind the Catholic church in St. Ann`s Bay, grew up in Kingston from age the of 5 and now live in St. Catherine or the designated new parish and present muncipality of Portmore. </div></div>
yeah man, mi know de church, used to walk St Ann's Bay rd like mi a idiot and mi have people a Portmore; smal world [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif[/img]