[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] @ this thread
Bizi, you've been really busy.. Bizi look familiar still [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] Awright, since yu so demanding... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img][img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Warning, Spoiler: <input type="button" class="form-button" value="Show" onclick="if (this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName(' div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display != '') { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('d iv')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = '';this.innerText = ''; this.value = 'Hide'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('d iv')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerText = ''; this.value = 'Show'; }" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;">(((((Bizi-Body))))))) Welcome to this site [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img]..Enjoy your boardlane tour. You have great people on site, but if you do meet Ladyz, don't falla har.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70390-shhh.gif[/img] </div></div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> bout yu demand....who is yu? </div></div>
<span style="color: #993300">I</span> know is who [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
Mek mi wan yu bout dis wan smaddy pa yah....it name LadyZ, shi is wan cantankarous ooman enoh. Steer far fram har caws shi wi mek yu get sen ah kuntry.....
but troo mi nuh like gossip, yu nan hear dat fram mi.... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70390-shhh.gif[/img]
Since I been lurkin for the last 8 years [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img]mi used to si certain ppl <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Warning, Spoiler: <input type="button" class="form-button" value="Show" onclick="if (this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName(' div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display != '') { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('d iv')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = '';this.innerText = ''; this.value = 'Hide'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('d iv')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerText = ''; this.value = 'Show'; }" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;">*evanovitch* </div></div></div> poas seh de newbie dem get warned bout dem. Now mi si seh a true.
Unu badmine like..an I gwaan fren up LadyZ an tell har bout unu [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">Since I been lurkin for the last 8 years [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img]mi used to si certain ppl <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Warning, Spoiler: <input type="button" class="form-button" value="Show" onclick="if (this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName(' div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display != '') { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('d iv')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = '';this.innerText = ''; this.value = 'Hide'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('d iv')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerText = ''; this.value = 'Show'; }" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;">*evanovitch* </div></div></div> poas seh de newbie dem get warned bout dem. Now mi si seh a true.
Unu badmine like..an I gwaan fren up LadyZ an tell har bout unu [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]...truss mi, mi noh think she going to believe yu..
So who di hell is Bizi? Is LadyZ? Yu reach 50000 poas an get ban fi chatting too much fawt so yu come back awnda new name? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
If is not Zed mi will tek mi box up quietly inna wan cawna [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">LOL.good luck with that </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] i is such a nice smaddy...y oh y u an u crew no like moi...is it someting i said [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
If is not Zed mi will tek mi box up quietly inna wan cawna [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>PREPARE fi get slaughter then [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.