#nofilter
Lisa Hanna carnival costume viral photo..are critics "bad mind" #lisahanna #missworld
is wah kinda heedyat veranda dis, yuh neva si ppl a trace each odda an ready fi bax dung smaddy pan dem veranda b4Originally posted by Peasie View PostThis is the Verandah, a place where we welcome each other and have light-hearted discussion.
i have removed the heavy-hitting posts in this thread.
doan brag peasie cah mii mite tekk dat as a challenge ann tart poasinn heavee hittinn poas dat allowed undar pon verandah discussionOriginally posted by Peasie View PostThis is the Verandah, a place where we welcome each other and have light-hearted discussion.
i have removed the heavy-hitting posts in this thread.
ow fe tunn inn a heavee hittinn non cantentious poas by fallawinn da guidelines fe chubble peasie?Originally posted by Peasie View Postsi one heavy hitting ting here
wan discuss dailee board happeninn
two mekk jokes fe chatt seereeuss ting cah dat yaawd kulcha
tree den bunn fiyah pon peasie iff shi move tredds dat okay under pon da varandah headinn
Lighthearted chit chat and reminiscing. A likkle a dis and a likkle a dat. Discuss the daily board happenings here. Post a good brain teaser or trivia questions for other boardites. Jokes are always welcome. A place for general non-contentious discussions that may not fit any other topical forum.