((Blu))Originally posted by blugiant View Postblessed rise awl
waah gawn applepie
mii reach fore peasie so mii got da mawninn joe fore peasie
y dem cawl caffee mawninn joe?
plantinn sum more stuff
mii bettar check nexx week weddar forecast for mii plant mii peppers ann garden eggs
wan luv
you early man!
.....you know how Gungo stay with coffee
. You planting callaloo too?
we did only tek one picture of him standing in front of a monument/plaque thing (as proof to him teacher that him did actually go) . I would have taken more but as usual my phone was deadOriginally posted by applepie View Post(((CB))
......post pic of historic site when you get there! have a great day!
Quite a lot of his fellow classmates were there too , and the attendant said that it had been a busy day
(assignment give out from September and due Monday
Last edited by CeaBee; 05-11-2014, 07:18 AM.
that is why me running away and leaving my chirren todayOriginally posted by Emperah View Postfi mi madda nuh inna fi unno babylonian business suh tandeh

ETA : I call mi modda, fi wish her happy mothers day, before me go though
10296603_10203840966243259_288132060636004614_n.jpgLast edited by CeaBee; 05-11-2014, 07:49 AM.
.......Morning/afternoon (((JaPeeps)))
.....how tings?
.........so who deh bout?
..........Old timers you don know!...........whatever you have plan for the day/weekend..........make it a great one.........stay safe...........give thanks!

bout bunn fiyah pon maddaz day!