Re: Some interesting tings
some more interesting tings...from a nex board
two boardie a cuss an one a dem tell di nex one di following
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Diarrhea of the mouth; constipation of the ideas
anyone who told you to be yourself couldn't have given you worse advice.
Some people are has-beens. You are a never-was
People can't say that you have absolutely nothing! After all, you have inferiority!
I only copied the zingers so of course it is all out of context but lawd it mek mi
in dis early mawnin ...
wonder if mi would eva memba one a dem fi use pan smaddy
some more interesting tings...from a nex board
two boardie a cuss an one a dem tell di nex one di following
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Diarrhea of the mouth; constipation of the ideas
anyone who told you to be yourself couldn't have given you worse advice.
Some people are has-beens. You are a never-was
People can't say that you have absolutely nothing! After all, you have inferiority!
I only copied the zingers so of course it is all out of context but lawd it mek mi
in dis early mawnin ...
wonder if mi would eva memba one a dem fi use pan smaddy
and
they are actually really good
if yu want the link alls yu gotta do is axe I 
some very interesting tings.
him walk nuff though.
police need fi deport him as vagrant cause u done know seh him classified as 'of no fixed address'...