Mi stock in Kentucky because mi fraid fi tek plane. Mi ago rent a car fi go home. Lawd wat is dis pan mi. Mi want nuh virus fi kill mi. Mi have mi pickney dem fi live fah. Cho
Ebola mek mi fraid fi tek plane
Mother nature does what it needs to do. The planet cannot support the current number of humans so a virus comes along to cull some of the population.
To keep things in context, the common flu kills thousands of Americans each year but that does not make headlines.
But I understand your fears. It's not a good time to own shares in any air carrier!
Originally posted by SKYJUICE221 View PostMi stock in Kentucky because mi fraid fi tek plane. Mi ago rent a car fi go home. Lawd wat is dis pan mi. Mi want nuh virus fi kill mi. Mi have mi pickney dem fi live fah. Cho
and how yuh a go a di rental car place? nuff ppl pas thru deh too
mek sure yuh travel late at night too..yuh less likely to encounter people who infected then ...When its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
I saw a poster that put things into context. "More Americans have been married to Kim Kardasian than have died from Ebola"Out of Many One People Online
http://www.jamaicans.com
Originally posted by SKYJUICE221 View PostMi stock in Kentucky because mi fraid fi tek plane. Mi ago rent a car fi go home. Lawd wat is dis pan mi. Mi want nuh virus fi kill mi. Mi have mi pickney dem fi live fah. ChoOriginally posted by RichD View Postyuh nuh fraid to rent car too? yuh nuh know what was a go on in the car before yuh get it....
and how yuh a go a di rental car place? nuff ppl pas thru deh too
mek sure yuh travel late at night too..yuh less likely to encounter people who infected then ...
sound like u need fi tek out ur walking shoes my friend.