Guidelines fi ship ah barrel JA style.
dis guy not even funny. mi no know if is bcus canada dear but i don't really see the benefits of sending things like rice and flour etc. not to mention tin milk. one tin a betty is $250 JMD same tin of farrin milk is $3.99 and dats the generic brand.
the odd time dat i pack foods i pack tings like pasta sauce and other likkle likkle tings weh not on ur daily ja-can menu. I only buy if dem on sale otherwise is the same price.
di way how jamaican ppl use oil 4 bakkle a oil nah last dem no time. mi affi wonder if is drink dem drink it to neck back. a large 3+ Litre bakkle of dish washing soap last me all 4-6 months wen mi doing mi own dishes...wen dem a us it jesus fadadont get started on how dem use laundry soap. one bakkle a tide a last mi how long...dem nah get more dan bout 10 washed. ja can ppl too wasteful but dats a diff thread fi a diff day.
peace. mi need fi start mek some vids eino
Send if not use it mi sell it...dwl..send the olive oil...we poor but "boasty"
Out of Many One People Online
http://www.jamaicans.com