An Alicia Keys redo.
And she is back. Well Tropi, mi si yuh went an awaken di odda side ah yuh split personality? Mi tink yuh need fi address yuh issue directly to di Jamaica Tourist Board?Dat is di nature of di beast, young boys hav fantasies.Originally posted by Tropicana View PostPervert!Last edited by j-kid; 08-09-2015, 04:55 PM.
Originally posted by My Looh View PostThat poster awoke the sexual awareness to many a youth..
Agree, some things are better left to the original. Kind of like when they tried to introduce the new Coca Cola.
Deh man pull dat arugment pan mi... and tink im win....Mi pull back dat trini was too hugly fi promote dem country.. im pull back seh dem only sen deh huglist ooman ect.... At dis point wi was nose to nose... dem sen fi deh security fi pull us apart.... Wi start laugh... dem ax wi if wi want fi bi seperate wi start laugh an sey wi like each other....
But Alicia re doing it recolonises the image of Jamaica..kick wey dat Trini... (who is very pleasing to the eye!)
Originally posted by Peasie View PostIsn't Alicia Keys father, from whom she is estranged, Jamaican?
Also I think her photo is photoshopped and the one of the Trini is not.
She was for many years. He left the family when she was 2 so she was raised by her mom alone. He basically was a sperm donor. They reunited when her paternal grandmother was illIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
Yes, he is correct, a Trini did it. Mi know har name an all. However, a Jamaican could easily have done it. We certainly have more than enough capable beauties in the island. Don't know why they chose her, may have bin just ah modeling ting at the time, or somebody knew somebody, who knew somebody. Yuh know how dat goh inna di islands?
Originally posted by Wahalla View Postit is a beautiful image... But mi fine out it was not a yardie..deh model was a Trini!!!!!!!! So wan trini tell mi..
Sintra Arunte Bronte
jamaica, inns, rentals, vacation, caribbean, Gleaner Online, Gleaner, reggae, newspapers, jamaican gleaner, jamaican vacation, bob marley, Central America, travel, kingston, Reggae Boyz, Carribean, jamaica resorts, beaches, island, tropical, paradise, discover jamaica, housing, classifieds, search, car rentals, restaurants, maps, patois, negril, montego bay, port antonio, beaches, on-line shopping, e-commerce, michael manley, pj paterson, pj patterson, horse racing, sugar, bananas, sunny, jerk chicken, jamacia, montego, negril, spring break, edward seagaIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.