How much people unoh meet from here that you end up being friends with?
meeting people from JA.com
Re: meeting people from JA.com
who? me? i will neva want fi meet nat wan a unnu
a joke.
on the real I've met quite a few ppl. I think i can count the select few I'd consider dear friends. Some a dem wi nuh chat fi years an wi can juss pick up weh we leff awf there are a few I've met in recent years who have turned out more than just friends infact they are a blessing.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: _______</div><div class="ubbcode-body">mi meet 5 wonderful ppl so far.
Kurlie mi coming ur way next week ie nuh. We should set up a playdate if u a go deh bout. Das if u waan meet mi anyway.
Ms. Skelly mi deh back and forth so if you ketch mi in town it's a date
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Queen_of_d_A</div><div class="ubbcode-body">who? me? i will neva want fi meet nat wan a unnu
a joke.
on the real I've met quite a few ppl. I think i can count the select few I'd consider dear friends. Some a dem wi nuh chat fi years an wi can juss pick up weh we leff awf there are a few I've met in recent years who have turned out more than just friends infact they are a blessing.
I met a few myself...<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Click to reveal.. <input type="button" class="form-button" value="Show me!" onclick="toggle_spoiler(this, 'Yikes, my eyes!', 'Show me!')" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;">two a dem not bad a tall tall</div></div></div>
I have had the pleasure of meeting some nice people like Ms. pepper, Seveen, Nylah and Bizi.
oh, how could I forget Dahjah
and one time mi meet the one tuffy <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Click to reveal.. <input type="button" class="form-button" value="Show me!" onclick="toggle_spoiler(this, 'Yikes, my eyes!', 'Show me!')" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;">a wey she deh, long time nuh see her</div></div></div>
Whole Heap...I have a place to rest my head almost anywhere in the world...
Out of Many One People Online
http://www.jamaicans.com
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Xavier</div><div class="ubbcode-body">Whole Heap...I have a place to rest my head almost anywhere in the world...
that's a good feeling right Xavier
dem know who dem be