Mi brain tired and mi can't rephrase this sentence.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Importantly, as students would rely on each other to play this game, they would discover the heightened level of reliance on each other in a band, choir or orchestra.</div></div>
Background - dem a play Emmanuel Road and u know how each person haffi pass dem rocks (or other item) on time around the circle? Dem have to rely on each other to mek it work. Mi waan seh dem a guh see similarity wid when dem ina orchestra or choir.
I've revised this more than twice aready but mi nuh tink mi tink there's a better way to seh weh mi waan seh.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Importantly, as students would rely on each other to play this game, they would discover the heightened level of reliance on each other in a band, choir or orchestra.</div></div>
Background - dem a play Emmanuel Road and u know how each person haffi pass dem rocks (or other item) on time around the circle? Dem have to rely on each other to mek it work. Mi waan seh dem a guh see similarity wid when dem ina orchestra or choir.
I've revised this more than twice aready but mi nuh tink mi tink there's a better way to seh weh mi waan seh.