Re: BOARDLANE TRIVIA 2010 - Test yuh Spreadsheets right here
<span style="font-weight: bold">Yuh deserve a public beat down!
Please stap by di admissians gate an tun in yuh Boardlane Passport. Yuh jus a tek up precious space pan di board</span>
A how much time dem a goh tell mi fi turn in mi boardlane passport? DWL..
<span style="font-weight: bold">Yuh deserve a public beat down!
Please stap by di admissians gate an tun in yuh Boardlane Passport. Yuh jus a tek up precious space pan di board</span>
A how much time dem a goh tell mi fi turn in mi boardlane passport? DWL..

Unu gwaan well ..next time mi a raise di bar to unu have get 19 outta 20 fi get boasy score ..too much a unu have bragging rights 

..cho! Peace out! 
<span style="font-style: italic">(but how yuh tell mi seh yu reddy you noh reddy! yuh back dun areddy??)</span>
<span style="font-style: italic">IS HOW MI DE NAME DE TAPIC AH DE FUST QUESTION??? </span> 
well is a good thing my name is de same as some mayor in some small Oregon town cau nubaddy goh be able to google me info too sucessfull. and i have no idea where i put my name on here - so mi is confuzzled for real now