Re: Summer on Board Lane
BOAL u see it dow Wendyloo, lard a mercy.....
poor me a try come to de miserable crassis ooman defense and see deh, she a get bringle wid me, ***rolleyes** saviah devine,
BOAL u see it dow Wendyloo, lard a mercy.....
poor me a try come to de miserable crassis ooman defense and see deh, she a get bringle wid me, ***rolleyes** saviah devine,
kick me and tell
come to tink of it wat a wukkliss good fi nothing ole fawt. him a big big pilot if him want land him no save him money an buy it instead a ave it a fling weh pan all kinda strange ooman all over the world. up to di odda day mi hear say him fly gah france go tek up one gal, inna nite wen him wake wallit gone lap top gone iphone gone...only ting the gal leff geem a him passport.
mi seh di ting sweet mi wen a hear it u see. serve him rite. cus him ere say him have 3 dry head pickney wid one big battty gyal someweh a clarendon and him nah mine di pickney dem. dyam wukliss. but ne man weh u see nah mine him pickney bad blessing always falla dem

: