<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dH4m7AVQjLk"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/dH4m7AVQjLk" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>
Monday laugh - Beating the Jamaican Way
Tags: None
Re: Monday laugh - Beating the Jamaican Way
lawdmi granny was famous for beating u and telling u to shut up
yuh want something fi bawl? hush ie up!
then the more i try to quench it the more mi get into "tempa"
she would then say....a tempa u a have pan mi? ei ei ei is beat yuh want fi beat me? hush ie up!
love my granny i hope i die before she does
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Xavier</div><div class="ubbcode-body"> <object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dH4m7AVQjLk"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/dH4m7AVQjLk" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object> </div></div>
That was hilarious!But mi no buy into the idea dat dem deh dutty lick deh whe wi use to get was fi wi owna benefit. Neva believe it back den, doan believe it now.
friend of mine when asked dont you see beating "J" not doing anything for him and his response was... the beating isnt to change him ... tried it know it doesnt work ... it is for my satisfaction.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Twiney</div><div class="ubbcode-body">friend of mine when asked dont you see beating "J" not doing anything for him and his response was... the beating isnt to change him ... tried it know it doesnt work ... it is for my satisfaction.
boal ai sahIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Twiney</div><div class="ubbcode-body">friend of mine when asked dont you see beating "J" not doing anything for him and his response was... the beating isnt to change him ... tried it know it doesnt work ... it is for my satisfaction.
Sadist.
dat was funniiieee,
(de statement lick dem, me sarry fe de kids whose parents stammer)
when it comes to licking....pickney fe get raaa lick yes, and punish,
my mother use to beat we baxside and send fe go under de bed (she say we fe tink bout wha we do wrong), poor we, wha we cudda do wrang so, no come when she call we, left a cup inna de sink, me no even memba now, but raaa if me no memba de licks dem)