Originally posted by j-kid
((Hey Emperah))
True story!Originally posted by j-kid View PostAh can jus si Vegas now as ah Kid: Di daag ova deh lay dung unda wan makafat tree wan hot sunny day ah chill inna di shade. Likkle Vegas, walk up an lick him wid wan makka stick. Daaag yelp, den jump up an bite har pan har batty. Shi run an ah ballout, an tell har mumma sey, "shi ah walk by an di dawg jus byte har". Mumma grab rack-stone ah gi di poor daag wan hellava lick. Di poor hollar in pain, den dash off inna bush goh hide! Vegas, tan up ova deh an ah grin har teeth like cat whe jus swallow baby bird outa nest.
i was bitten twice (two separate incidents) by the same dog in the exact same spot.
i used to run pass him gate and tease him and run.
both time that he did bite me i was in his yard for a legitimate reason.
after the second biting my grandpa killed the dog.
you summed me up quite well.
Seeit deh...
from mawning you not to be trusted. 
Bettah capture your confession too... you are not to be trusted:
Originally posted by missus_vegas View PostTrue story!Originally posted by missus_vegas View Post
i was bitten twice (two separate incidents) by the same dog in the exact same spot.
i used to run pass him gate and tease him and run.
both time that he did bite me i was in his yard for a legitimate reason.
after the second biting my grandpa killed the dog.
you summed me up quite well.
Dahjah u know mi and yuh know tropi.Originally posted by Tropicana View Post
Is not me.....Vegas was trying to stir up trouble as usual.... 

She tricked me and then she turned on me.
yuh know mi wi stir up chobble yes, but u know tropi already, give har a inch and she tek a mile.
dis was the case. mi no affi tell yuh nothing more.
cus u know who u a deal wid.
mi cyaan even disagree wid one ting inna disOriginally posted by missus_vegas View PostDahjah u know mi and yuh know tropi.
yuh know mi wi stir up chobble yes, but u know tropi already, give har a inch and she tek a mile.
unlike yuh mi no affi tek back mi chatOriginally posted by Tropicana View PostSeeit deh...
from mawning you not to be trusted. 
Bettah capture your confession too... you are not to be trusted:

yuh eva see mi a go pan boardlane go wipe out wah mi say? no mi dear. wah mi say a wah mi say. mi no tek back chat
Seeit deh...she admitted it.Originally posted by missus_vegas View PostDahjah u know mi and yuh know tropi.
yuh know mi wi stir up chobble yes,
Originally posted by missus_vegas View Post
but u know tropi already, give har a inch and she tek a mile.