Saw this question asked in a tweet and thought it was interesting. Should a Rasta be allowed to cut his locks for summer because of the heat?
Should a Rasta be allowed to cut his locks for summer due to the heat?
Out of Many One People Online
http://www.jamaicans.comTags: None
Rasta is not in de hawt alone. Smaddy mek a fufool song bout u don't haffi dread to be rasta an all de non rasta run wid it like it write up inna John 3:32
Locks does not bother you due to heat. de heat has n affect on you for having locks. Mi get da fufool question sometime. Bout isn''t it hot with all that hair on your head
I'm like doesn't your face hat yuh de way it stay?
Last edited by Emperah; 08-20-2013, 12:38 PM.
juss tie it up pon top a u head...wat is hot is dem who ha di style locs n it pack wid all dat wax etc so di heat a melt di wax which a bun dem scalp....n all dat dye whe some use fi ha blond locs , di peroxide a heat up an a bun dem....bwoy if it was legal mi would walk wid scissors n go pon a trimming walk byOriginally posted by Emperah View PostRasta is not in de hawt alone. Smaddy mek a fufool song bout u don't haffi dread to be rasta an all de non rasta run wid it like it write up inna John 3:32
Locks does not bother you due to heat. de heat has n affect on you for having locks. Mi get da fufool question sometime. Bout isn''t it hot with all that hair on your head
I'm like doesn't your face hat yuh de way it stay?
...Jah know....whappen Ras, how tings wid u....
an all dem supposed Ras who a get dem locs tightened up by hairdresser who a nyam pork mawning , noon n night, dem fi trim too....
he who sits upon his vanity wid no love for humanity shall fade away, fade away......dem get rich n switch fi real...
mi is stuck pon the "allow" part - what name so?
edit: agree wid evanovitch on the wax, peroxide and hairdresser!Last edited by goldilocks; 08-21-2013, 04:24 PM.
since Rastafari is a way of life/religion not really sure how that would go over from that aspect
mek fi yuh headtop breathe bredrin
yes walk wid yuh scissors dem yes is judgement time ya now