Greetings! You know, there is a Christmas-related dance hit from mid-90s:
It has a complicated lyrics spoken by Jamaican performer, and I can't figure out a few portions. So, I need to ask people who have a high level of understanding this type of language.
At 0:08:
Listen, if we juss like change other words, like, uh, you know, change a likkle bit {???WHAT'S IN HERE???} something for Christmas.
At 1:32
Christmas a come an di goose a get fat, that's what di people dem say
big up di people dem who don't have not'n fi nyam pan dis day
leggo all di slackness {???WHAT'S IN HERE???} it's time to feel irie
At 2:41:
thirty first a december, dat a di laas a di year
don’t badda drink an drive, better tek uno time while {???WHAT'S IN HERE???}
At 3:24:
Christmas come back again, massa
Yeah man, me see {???WHAT'S IN HERE???} smile up smile up ina one anodda face an a gwaan goody goody
Really need your help, please
It has a complicated lyrics spoken by Jamaican performer, and I can't figure out a few portions. So, I need to ask people who have a high level of understanding this type of language.
At 0:08:
Listen, if we juss like change other words, like, uh, you know, change a likkle bit {???WHAT'S IN HERE???} something for Christmas.
At 1:32
Christmas a come an di goose a get fat, that's what di people dem say
big up di people dem who don't have not'n fi nyam pan dis day
leggo all di slackness {???WHAT'S IN HERE???} it's time to feel irie
At 2:41:
thirty first a december, dat a di laas a di year
don’t badda drink an drive, better tek uno time while {???WHAT'S IN HERE???}
At 3:24:
Christmas come back again, massa
Yeah man, me see {???WHAT'S IN HERE???} smile up smile up ina one anodda face an a gwaan goody goody
Really need your help, please