Re: Once again Black ppl blamed fe de crisis
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Maakheru_dahJah</div><div class="ubbcode-body">come in like de time mi was driving home from fla an reach a one gyas station inna kentucky bout noonish. sign say pay first after dark. so me di deh a try pump de gyas an de tendant would turn on de gyas. she keep motioning me to come inside, mi motion har fi tunn on de gas.
Finally mi go inside an she says you have to pay fisrt.
Mi seh..the sign says pay first after dark. She get loud and pint pan mi an seh YOU HAVE TO PAY FIRST. den mi get loudah an seh YOU CAN KEEP YOUR GAS. An mi leff deh reach up a road jus b4 de nex exit de veekle shut off. Mi was able fi stawt it wo more time an coast into a nex station
</div></div>but dat happen in Scarborough too
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Maakheru_dahJah</div><div class="ubbcode-body">come in like de time mi was driving home from fla an reach a one gyas station inna kentucky bout noonish. sign say pay first after dark. so me di deh a try pump de gyas an de tendant would turn on de gyas. she keep motioning me to come inside, mi motion har fi tunn on de gas.
Finally mi go inside an she says you have to pay fisrt.
Mi seh..the sign says pay first after dark. She get loud and pint pan mi an seh YOU HAVE TO PAY FIRST. den mi get loudah an seh YOU CAN KEEP YOUR GAS. An mi leff deh reach up a road jus b4 de nex exit de veekle shut off. Mi was able fi stawt it wo more time an coast into a nex station
</div></div>but dat happen in Scarborough too

This is too funny. Did you apologiz after you figured out what she a say?