profound and those of us who were coming of age when u came to our notice , will forever be grateful for having u come into their existence.....
i fi one know dat ur example was responsible for me wearing the hair cut u made famous....the Makeba , later to be know as the AFRO....yes, u made it famous wen u came to Western view wid ur low cut one....afta ur trip to Ja, it blew up like crazy...even doah mi had to hide mine unda a headtie while at home fi di fuss couple weeks, mi did still dweet and nuff more of us did , defying social norms, challenging school rules
and we fought the fight wid u ....fyah bun apartheid wen nuff in di fuss world still ignored the SA plight an hung awn to dem ties to dem...but u came among us an we embraced u as u embraced us an to dis day ur albums and CDs r played in my household....
an mi is soooo happy that u lived to not ongle see ur song 'piece of ground' prove true but u got to go bak home....

Hon Dudley T wid Mama Africa in Ja 1973...two African freedom fighters indeed
i fi one know dat ur example was responsible for me wearing the hair cut u made famous....the Makeba , later to be know as the AFRO....yes, u made it famous wen u came to Western view wid ur low cut one....afta ur trip to Ja, it blew up like crazy...even doah mi had to hide mine unda a headtie while at home fi di fuss couple weeks, mi did still dweet and nuff more of us did , defying social norms, challenging school rules
and we fought the fight wid u ....fyah bun apartheid wen nuff in di fuss world still ignored the SA plight an hung awn to dem ties to dem...but u came among us an we embraced u as u embraced us an to dis day ur albums and CDs r played in my household....
an mi is soooo happy that u lived to not ongle see ur song 'piece of ground' prove true but u got to go bak home....

Hon Dudley T wid Mama Africa in Ja 1973...two African freedom fighters indeed
who cheated har an made har haffi wuk still in dis late stage of har life, i hope dem suffa some guilt pangs like none suffered before, esp since dem ole now too wid one foot on di banana peel an one foot at di gates of Hell
hey beluved