on court tv now known as tru tv. 9-10pm
caribbean cops
Re: caribbean cops
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">u hear weh di fada seh doah..ah sah...par fi di course doah...dem come a yaad bak eena di Vietnam era an mek a drug trade stawt pon di level it reach AND den him haffi seh dat wi a sell it so why we a arrest people fi ha it...my my myyyyy my my.... </div></div>
yup heard dat. bout every block smaddy a try sell dem ganga.
it illegal and end a di story, bout if him can pay one fine
dem lucky jail dung deh already crowded.
but wah the son seh is dat from now on him a guh respect the laws of odda country. so why him nevah have dat attitude before him guh , dont when people come a merka dem haffi obey the laws ? kissteet
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">so why would u give a LIFEGUARD u car keys fi kip an eye pon di car..dont lifeguard suppose fi ha him yeye pon di wata an di ones in di wata...so how him a go watch u cyar too...ah sah...but is SA dem come from an any black is a good servant i guess </div></div>
a dat mi a wonda too but mi did miss de full repoat
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">so why would u give a LIFEGUARD u car keys fi kip an eye pon di car..dont lifeguard suppose fi ha him yeye pon di wata an di ones in di wata...so how him a go watch u cyar too...ah sah...but is SA dem come from an any black is a good servant i guess </div></div>
enuh. dem nuh easy at all