There are nothing but a bunch of idiots here in this office. Upper management does not have a clue and I am so tired of coming to this duppy house day after day
Why dem no juss fiyah mi so mi can calleck likkle unemployment......
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TLC_Beauty</div><div class="ubbcode-body">Mi sanity and peace is priceless...thank you very much.
</div></div> how much unemployment pay?
up here if you get fired yuh cant collect unemployment..and if you get a package yuh cant collect until the package run out
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Hibern8ting_ILP</div><div class="ubbcode-body">ummm...you no see di lines wid smaddy weh a look job weh you is?
be thankful you place full ah idiots fi go to. </div></div>
yes and be thankful that you have so much idiots around you to make you shine above them all.
Imagine if they weren't idiots, then it would be you
You know what, I was feeling that way last week. Been having a difference of opinion with my immidiate supervisor (he's a clueless [badword])
So mi did finally get tired of di lang argument wid him an decide seh mi ago duss awf mi resume. Soh mi mention dat to one a mi fren.
Di very nex day (Friday gone) smaddy call mi wid a job offer wid a big producer (oil) an mi seh lawd have mercy di benifits package was
Anyhow mi tell di smaddy mi did need fi ponder di offer. When mi reach a work dis mawnin mi have a message seh mi supervisor's boss want to meet wid mi fuss ting dis mawnin
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">so yuh call quick to accept the position? </div></div>
No mi decide fi goh to di meeting first fully intending fi tell dem bout dem pawts if mi nain like wah dem a seh
Lawks
Dem seh di sittin weh me an di supervisor did a argue bout was never sanctioned by dem, is him juss a tek a set pan me, an why mi neva come talk to dem bout it fram lang time an ray ray ray Tanya we just want you to be happy
soh dem move mi effective today fram undaneet dat ole eediat now I report directly to his boss
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body">soh dem move mi effective today fram undaneet dat ole eediat now I report directly to his boss </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TLC_Beauty</div><div class="ubbcode-body">There are nothing but a bunch of idiots here in this office. Upper management does not have a clue and I am so tired of coming to this duppy house day after day
TLC, this too shall pass, take it one day at a time
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">yuh ask dem for more money? </div></div>No, I don't want more money I'm alrady overpaid
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Andrewnaqi</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Hibern8ting_ILP</div><div class="ubbcode-body">ummm...you no see di lines wid smaddy weh a look job weh you is?
be thankful you place full ah idiots fi go to. </div></div>
yes and be thankful that you have so much idiots around you to make you shine above them all.
Imagine if they weren't idiots, then it would be you </div></div>
Yuh outta orda enuh
So Tilly mi confuse...mi tink u did lef dis wuk an get annedda position couple wks ago or sumting??
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">yuh ask dem for more money? </div></div>No, I don't want more money I'm alrady overpaid </div></div> must be nice
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TLC_Beauty</div><div class="ubbcode-body">There are nothing but a bunch of idiots here in this office. Upper management does not have a clue and I am so tired of coming to this duppy house day after day
<span style="font-size: 14pt"> Ok tell mi whey you wuk, and I will send an email with this post and they will fire you and you will get your wish.</span>
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.