mi did figet seh mi hear pon di radio seh dem seh dat...u know how dem gi u option fi chat to a rep instead a use di automated service...well, if u choose fi tawk wid a rep u gwine to haffi pay fi do dat
UA to charge $25 if u want to tawk to a real person
Re: UA to charge $25 if u want to tawk to a real person
Anno long time dis start already? Caw from how long dema charge $10. Dem jus a raise it up to $25 fi teef more money outta ppl pokit.
Next ting dem nuh go have pilat inna di plane.
Yuh fi pay $200 extra if yuh waan real pilot pon you flight.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Magix_di_PM</div><div class="ubbcode-body">Anno long time dis start already? Caw from how long dema charge $10. Dem jus a raise it up to $25 fi teef more money outta ppl pokit.
Yuh fi pay $200 extra if yuh waan real pilot pon you flight.</div></div>
yuh nuh hear sey the new Boeing 797 will have a pilot and a dog in the cockpit...the pilot to feed the dog and the dog to mek sure the pilot doesn't touch anything....When its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Magix_di_PM</div><div class="ubbcode-body">Anno long time dis start already? Caw from how long dema charge $10. Dem jus a raise it up to $25 fi teef more money outta ppl pokit.
Yuh fi pay $200 extra if yuh waan real pilot pon you flight.</div></div>
yuh nuh hear sey the new Boeing 797 will have a pilot and a dog in the cockpit...the pilot to feed the dog and the dog to mek sure the pilot doesn't touch anything.... </div></div>