is an asian slant di baby features ha r is di likkle baby retarded...mi always hear bout muss muss pickney and dis one look juss so...but den di manmodda have an asian slant to shim features so maybe is dat......
so mi a watch di man modda pon di view..mi haffi ask if
Re: so mi a watch di man modda pon di view..mi haffi ask if
Evan - the husband is fram Hawaii(sp) maybe that the "asian" slant to the baby. They are very blended in Hawaii, Japanese, people from the Philipines, China, and everywhere else mix-up mix-up and the result is this lovely baby.
Lawd you no righted enuh - me a dead wid laugh. You know dem preggy again? Another baby to parade pan tv and write book bout. So, if he kept his [censored] [censored] in order to give birth how come they are not a same sex couple?
is juss how mi seet..afta all we do ha di yaad saying <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> ugly baby grow pretty fi true cause dat one was a sight</div></div>
an i could have done widdout seeing di supposed ooman nursing claiming dat she produce milk having had a sympathetic pregnancy of sort harself...flabby bress dis early in di mawning is a no no considering mi already view mi own while dressing...one flab bress policy in dis household