It was reported on ABC News that that Ford CEO Nardelli rode in a Mercedes to Detroit Metro Airport. </div></div><span style="font-family: 'Arial Black'">Good choice</span>!
Re: Auto CEO's flew private jets to DC for bailout talks
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">dats why all 3 company fi guh dead awf, die a natural death
time fi people start ride dem bike </div></div>
gonna be hard to do in 20 degree weather with groceries
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs_Marie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">dats why all 3 company fi guh dead awf, die a natural death
gonna be hard to do in 20 degree weather with groceries </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs_Marie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">dats why all 3 company fi guh dead awf, die a natural death
mi live a ny and mi can dweet suh dem muss can dweet, mek dem guh buy the basket put on pan dem cycle
TLC weh yuh seh dem fi tek ? look like yuh nuh understand seh a greyhound dem 3 executives fi a ride
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TLC_Beauty</div><div class="ubbcode-body">An dem wah fi use mi hawd earn tax dollas fi help dem out?
mek dem file fi chapta 7 an dun....like dem cyaa tek regela airline like di ress ah wi..... </div></div>
not my tax dollars fi tek airlines fuss class no sah. greyhound it like everybaddy else ok gie dem a bly amtrak
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs_Marie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">dats why all 3 company fi guh dead awf, die a natural death
mi live a ny and mi can dweet suh dem muss can dweet, mek dem guh buy the basket put on pan dem cycle
TLC weh yuh seh dem fi tek ? look like yuh nuh understand seh a greyhound dem 3 executives fi a ride </div></div>
not every city is set up like NY 2 miles to closest grocery store pharmacy hospital no public transportation in many many areas
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.