what a gwaan peeps unno nuh kno seh cock done cro long time
Positive Journey 8pm est
Re: Positive Journey 8pm est
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Magix_di_PM</div><div class="ubbcode-body">
Besitdes a soso pawt 1 an 2. Wah if mi waan listen to last Sat bawdcyass fi check if yuh play fi mi chune an shout mi.
He did, I downloaded it...
That show was wikid fi real, mi still a listen to it

yuh wan copy?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">u can download de show dem?
show mi how noh! </div></div>
Download Real Player, after the show you go to the archive and real player gives you the option to save the file.
It's an MP3 so it is not big and downloads in minutes.
pretty cool
now mi noh haffi bug di man for cd
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Magix_di_PM</div><div class="ubbcode-body">senn it to me nuh.
time tough Magic
PM me your address with the Western Union confirmation number
and it's yours!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blugiant</div><div class="ubbcode-body">watt new chune yu a bust tinnite pon da positive journey </div></div>
maybe new tuh unno, de "Drop It" Riddim
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BanDanna</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">u can download de show dem?
show mi how noh! </div></div>
Download Real Player, after the show you go to the archive and real player gives you the option to save the file.
It's an MP3 so it is not big and downloads in minutes.
pretty cool
now mi noh haffi bug di man for cd
thanks cause I am going to miss the show tonight as mi just remember we have one musical to go to
<span style="font-style: italic"> run gawn to the theatre </span>If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.