.. question the come.
..suh lets say there was a JAMAICANS.COM bashment..
Re: ..suh lets say there was a JAMAICANS.COM bashment..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Hibern8ting_ILP</div><div class="ubbcode-body">it oouda mi ahn you
cho mi is a lova nah a fighta ..
which bring me to numba TWO.
Who most likely fi hookup wid smaddy (a hotel after..and play some "i dont see nothing wrong.. wid a likkle bump n grind.."
and wid who?
Oh as fi fight.. Blu and JY woulda puddun a pieca kapaklarting..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">like mi seh the fuss ting mi woulda do is get mi drinks and guh siddung one side and laff till a drap dung pan the floor.
smaddy wouldan haffi crape mi up offa the floor the mount a jokes </div></div>
u see it..
seems we also have nuff lurkers to dis poas yah..
meck dem tan deh.
ok.. as fi hookups, mi feel whey she name deh ....... woulda teach whey him name deh .......... some new rathid stylz.
while wi on hookups..
JKid and TLC
Skelly and Newtral
Me and and MI BROWNING Jazzy. (Magix swear a him an Jazz, but mi just ago meck she gi him wrong hotel room numba.. what a thing fi see Magix a screeche inna hotel room wid him neon condom and buck up pon HO
Mi and EP (when mi dun wid Jazzy, den Drink a Red Bull and Guiness)
Dahjah and Nylah and Tanya and Bandana (blooood fia my yute!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: mugly_xKs</div><div class="ubbcode-body">while wi on hookups..
nuh figget ILP tuh
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Hibern8ting_ILP</div><div class="ubbcode-body">i dont do leftovers
mi neh gi yuh leffovaz yuh nuh si de ting mi senn yuh a leff ova dat
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: mugly_xKs</div><div class="ubbcode-body">while wi on hookups..
nuh figget ILP tuh
blood fia .. a suh di ital food meck di iya back trang.. Mi would buss (and fall asleep) afta just one.
need fi change mi diet.
Ok suh is Dahjah and Nylah and Tanya and Bandana AND ILP.. brap! brap!
(remind mi fi karry di video camera..)
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Hibern8ting_ILP</div><div class="ubbcode-body">i dont do leftovers
mi neh gi yuh leffovaz yuh nuh si de ting mi senn yuh a leff ova dat
ahn mi cyan stop use it yet eeidah

mi love you bad man
Mi nevah see nutting...