Re: michelle obama cansidarinn baby?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tuff Gong</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: missus_vegas</div><div class="ubbcode-body">i would argue wid u MISS tuffgong, but i dont argue wid man weh have
unda neeth dem
who is di mary long tongue now
fi a man u always inna cuss cuss. mi sarry fi ur poor wife
wen u not arguing wid tropi u arguing wid someone else. and u have di nerve fi call smaddy else fool fool...but cuh pan yuh tuh
</div></div>LOL...fool-fool just gwaan defend you client...because you ended up saying what I had said in my post then trying to talk nonsense behind it.
I am pretty sure that Blu has his following and in the Court of Public Opinion <span style="font-weight: bold">where idiots like you preside</span> I am not going to win but it not going to stop me from posting so yu don’t like it bite...you and Ms Gossip-Gyal enjoy unno time!
behave yuself.....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tuff Gong</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: missus_vegas</div><div class="ubbcode-body">i would argue wid u MISS tuffgong, but i dont argue wid man weh have
unda neeth demwho is di mary long tongue now
fi a man u always inna cuss cuss. mi sarry fi ur poor wife
wen u not arguing wid tropi u arguing wid someone else. and u have di nerve fi call smaddy else fool fool...but cuh pan yuh tuh
</div></div>LOL...fool-fool just gwaan defend you client...because you ended up saying what I had said in my post then trying to talk nonsense behind it.I am pretty sure that Blu has his following and in the Court of Public Opinion <span style="font-weight: bold">where idiots like you preside</span> I am not going to win but it not going to stop me from posting so yu don’t like it bite...you and Ms Gossip-Gyal enjoy unno time!
behave yuself.....