Re: KILLED BECAUSE OF NEW LOVER - Woman's throat slashed aft
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BanDanna</div><div class="ubbcode-body">I'm beginning to feel yuh pon dis one DahJah
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body">
There is always a circumstance that will mek smaddy tun maddasrass.
A jus reality I N I a bring tuh de I dem table seen?
Jus cah unno nuh fool enuff outdeh fi move like mi scenario seh, nuff man an ooman out there are. Nuff man an ooman outdeh neh get loved right inna dem life and will do anything to compensate fi dat lack of love.
And tuh de one seldom it is there true true deep love dem mek dem go out of their way to give so much without thought of self. So much that their whole being becomes the others being, and when the betrayal lick that deep love turns into...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BanDanna</div><div class="ubbcode-body">I'm beginning to feel yuh pon dis one DahJah

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body">
There is always a circumstance that will mek smaddy tun maddasrass.
A jus reality I N I a bring tuh de I dem table seen?

Jus cah unno nuh fool enuff outdeh fi move like mi scenario seh, nuff man an ooman out there are. Nuff man an ooman outdeh neh get loved right inna dem life and will do anything to compensate fi dat lack of love.
And tuh de one seldom it is there true true deep love dem mek dem go out of their way to give so much without thought of self. So much that their whole being becomes the others being, and when the betrayal lick that deep love turns into...