ok, mi know we going through the teething process but ...
1. wah mek white folks a gwaan like is news dat is slaves build di white house?
2. how comes people hold press conference and seh africans come a merica fi try sleep wid white oomen and dat obama madda was a ho (my interpretation) caw ongle a whit ooman of ill repute wud fall fi dat
3. can u believe dat 2 depraved white men bruk inna one ooman house and tie har up and terrorize har fi 3 hours. di ooman identify one a dem as being black. turns out one was in black face and dem deh a di hotel wid di loot a laff it up when dem see it pon di news.
1. wah mek white folks a gwaan like is news dat is slaves build di white house?
2. how comes people hold press conference and seh africans come a merica fi try sleep wid white oomen and dat obama madda was a ho (my interpretation) caw ongle a whit ooman of ill repute wud fall fi dat
3. can u believe dat 2 depraved white men bruk inna one ooman house and tie har up and terrorize har fi 3 hours. di ooman identify one a dem as being black. turns out one was in black face and dem deh a di hotel wid di loot a laff it up when dem see it pon di news.
FT move come up here where the racism is much more subtle and everyone pretends that it doesn't exist
dem have black people in Seattle?
thanks fi di likkle suhmile tanya.

dat's what I do <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Click to reveal.. <input type="button" class="form-button" value="Show me!" onclick="toggle_spoiler(this, 'Yikes, my eyes!', 'Show me!')" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;">In my fantasy