You have a high profile presentation to do and you job send you go kwite a California fi represent the company.
You went out to a mexican restaurant wid all a the presenta dem to go eat lunch - the presentation start at 2pm.
At 1:50 you all get ready fi go take you place pan di rastrum but you belly a talk to you.
You feel like you want to poop so you try let it go but a someting else escape.
You kwickly excuse youself and run to di bawtroom and by time yuh siddung you have belly-come-dung.
Yuh want to get up but yuh cyaant. Di clock a tick and a yuh a di furss wan up to speak.
Wha yooda do?
You went out to a mexican restaurant wid all a the presenta dem to go eat lunch - the presentation start at 2pm.
At 1:50 you all get ready fi go take you place pan di rastrum but you belly a talk to you.

You feel like you want to poop so you try let it go but a someting else escape.

You kwickly excuse youself and run to di bawtroom and by time yuh siddung you have belly-come-dung.

Yuh want to get up but yuh cyaant. Di clock a tick and a yuh a di furss wan up to speak.
Wha yooda do?