Re: badd minded peeps
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tuff Gong</div><div class="ubbcode-body">
If anyone claims that I was the one who reported Marilyn to her job they are liar(s)
I don't even know where she works and I was already banned from the Board when that took place.
Like I say there are some men on this Board who act like gyal, who love the susu-susu. Please just leave me out unno nasty A22 arguments!
tg yu shood ave knoo iff mii didd tink itt wass yu mii wood ave bunn eeternal fiyah ann mii wood natt stapp. peeps luv fe jump to canclusion.
y wood yu tink mii wass chattinn bout yu. wen mii chatt bout yu mii cawl yu name soo yu caan rant
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tuff Gong</div><div class="ubbcode-body">
If anyone claims that I was the one who reported Marilyn to her job they are liar(s)
I don't even know where she works and I was already banned from the Board when that took place.
Like I say there are some men on this Board who act like gyal, who love the susu-susu. Please just leave me out unno nasty A22 arguments!
tg yu shood ave knoo iff mii didd tink itt wass yu mii wood ave bunn eeternal fiyah ann mii wood natt stapp. peeps luv fe jump to canclusion.
y wood yu tink mii wass chattinn bout yu. wen mii chatt bout yu mii cawl yu name soo yu caan rant
smaddy just txt message mi seh yuh a call up mi name.
Finally sumtin
Extreme Watermelon Bubblilicious