a when since ja.com tun a war board?
is like a soso warriors deh pon diya board yah of late?
Yow fambily, wi need fi teck it easy. Mi know nuff stress outta road nowadays, but chus mi, wi a discourage other minds frm posting when wi quick fi beatup pon people who dont agree wid our mindset.
We cant all think the same, if we all did.. then.. well unoo all know the cliches that come with it.
Bredrens.. stop look di women.. Unno a try too hard fi impress, at the cost of trying to put down each other..
Sistrens, unno nuh need fi impress di bredrens, if a man really want unno, him ago seek unno out. just put u a avatar a unno true self and see how much PMs unno get saying stuff like... "you were soooo right in that poas.. i totally agree with you. So what city u in again? "
Bear in mind also seh a mostly marrid man deh pon di board, suh teck unno chance still.
Mi know the board will be that fun naive place again some day, and mi feel there may be some pockets of that in at least one of these forums, but GD in particulary come in like a intelectual Afganistan..
Now mi naah play di innocent. Mi know mi have contributed to the angst also. Mi notice mi had become snappy on some, and fi dat, mi was wrong. Of late mi been ref;ecting, and mi noticed that the move to Canada had taken away mi mellow mentality to life. Suh fi those why mi been snappy pon, my apologies. A one love business mi a deal wid.
Fi di record, mi is a classic ediat, mi ugly, and mi have pot belly. Mi teeth dem chacka-chacka , mi head ill shaped and mi knee dem knock.
but mi is a product a love .. just like most everybady pon dis board. Most a unno a product a wan man and wan woman loving each other enuff suh dem decide fi bring unno forth (well some may did get "ketch"
It would nice fi see dat naive love bout di place again..
den again a guess a wishfullthinking.
<span style="font-style: italic">(*capital sense tells mi , mi just may have stir a ants nest * )</span>
is like a soso warriors deh pon diya board yah of late?
Yow fambily, wi need fi teck it easy. Mi know nuff stress outta road nowadays, but chus mi, wi a discourage other minds frm posting when wi quick fi beatup pon people who dont agree wid our mindset.
We cant all think the same, if we all did.. then.. well unoo all know the cliches that come with it.
Bredrens.. stop look di women.. Unno a try too hard fi impress, at the cost of trying to put down each other..
Sistrens, unno nuh need fi impress di bredrens, if a man really want unno, him ago seek unno out. just put u a avatar a unno true self and see how much PMs unno get saying stuff like... "you were soooo right in that poas.. i totally agree with you. So what city u in again? "
Bear in mind also seh a mostly marrid man deh pon di board, suh teck unno chance still.
Mi know the board will be that fun naive place again some day, and mi feel there may be some pockets of that in at least one of these forums, but GD in particulary come in like a intelectual Afganistan..
Now mi naah play di innocent. Mi know mi have contributed to the angst also. Mi notice mi had become snappy on some, and fi dat, mi was wrong. Of late mi been ref;ecting, and mi noticed that the move to Canada had taken away mi mellow mentality to life. Suh fi those why mi been snappy pon, my apologies. A one love business mi a deal wid.
Fi di record, mi is a classic ediat, mi ugly, and mi have pot belly. Mi teeth dem chacka-chacka , mi head ill shaped and mi knee dem knock.
but mi is a product a love .. just like most everybady pon dis board. Most a unno a product a wan man and wan woman loving each other enuff suh dem decide fi bring unno forth (well some may did get "ketch"
.. It would nice fi see dat naive love bout di place again..
den again a guess a wishfullthinking.
<span style="font-style: italic">(*capital sense tells mi , mi just may have stir a ants nest * )</span>

mi agree wid yu baby...hiccup