Re: Bizi's man and his *cough*girlfriend*cough*
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">why people love fi seh Ele gay? fi real...i need to know is who fah bredda tell dat so mek anybody really believe it....if him is all i haffi seh is dat is a waste of an anaconda fi real...dat is a yam man fi real...<span style="font-weight: bold">wich pawt him grow</span>? anybody know is which parish yam him anaconda fava so
Seaview Gardens..I was on the same flight as him and Harry Toddler, the last time I was coming back from Ja!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">why people love fi seh Ele gay? fi real...i need to know is who fah bredda tell dat so mek anybody really believe it....if him is all i haffi seh is dat is a waste of an anaconda fi real...dat is a yam man fi real...<span style="font-weight: bold">wich pawt him grow</span>? anybody know is which parish yam him anaconda fava so
</div></div>Seaview Gardens..I was on the same flight as him and Harry Toddler, the last time I was coming back from Ja!
town man a swing all a dat ...mi did tink is ongle country u find dem gems deh

nope